LA BOSSA DEL PA


La recuperació de la bossa del pa, és també un element que ajuda a conservar totes les qualitats del pa i durant més temps .
El pa és un element viu i per tant, si el conservem en bosses de plàstic el que farem serà ofegar-lo.

La bossa que tenim és 100% cotó, on les fibres naturals permet relantitzar l’intercanvi d’aigua entre el pa i l’ambient ja que la bossa absorbeix i reté un temps l’aigua i per tant evita que s’assequi i deixa transpirar l’aire, per tant segueix respirant i no s’estova.


La bossa a més de servir per portar el pa fins a casa i ser un element ecològic si el pa el guardem amb la bossa i dins un calaix on no tingui canvis de temperatura, humitat ni corrents d’aire és conservarà molt més temps.

També és important no rentar la bossa del pa a la rentadora ja que absorbirà l’aroma del sabó utilitzat i desprès es traslladarà en el pa, per tant, només la rentarem amb aigua bullen. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada